Koble til flere Sonos-systemer

Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kobler Sonos-appen til et annet Sonos-anlegg på et annet sted. Når du kobler til et annet Sonos-anlegg i appen, vil den automatisk koble seg til tidligere systemer når du flytter fra ett sted til et annet. Dette lar deg nyte Sonos i hjemmet ditt og hos en venn eller et familiemedlem.

Sonos-appen

iOS eller Android

1. Koble enheten din til samme WiFi-nettverk som Sonos bruker.
  2. Åpne Sonos-appen. Når appen viser "Fant ingen produkter", velg Gå til Systeminnstillinger.
  3. Trykk på Koble til når du blir bedt om å kontrollere et nærliggende Sonos-system.
  4. Følg instruksjonene for å koble til Sonos-anlegget.

Sonos S1 Controller-appen

iOS eller Android

1. Koble enheten din til samme WiFi-nettverk som Sonos bruker.
  2. Åpne Sonos S1 Controller-appen.
  3. Når du ser meldingen «Sonos funnet» øverst på skjermen, velg Koble til.
  4. Velg La oss koble til.
  5. Når du ser «Tilkoblet til Sonos-anlegget ditt», velgFerdig.

macOS eller Windows

1. Koble enheten din til samme WiFi-nettverk som Sonos bruker.
  2. Åpne Sonos-appen.
  3. Trykk på La oss koble til når du ser meldingen «Vi fant Sonos på nettverket ditt.»
  4. Følg instruksjonene for å koble til Sonos-systemet.

Nå som Sonos-appen din er koblet til flere anlegg, vil den automatisk gjenkjenne dem når mobil enheten kobler seg til de tilhørende WiFi-nettverkene. Hvis du ønsker å forhindre at appen din automatisk kobler seg til et anlegg, se vår veiledning omå glemme et anlegg fra Sonos-appen.​