Koble til flere Sonos-anlegg

Denne artikkelen viser deg hvordan du kobler mobilenheten til et annet Sonos-anlegg på et annet sted. Når du kobler til et annet Sonos-anlegg i appen, vil den automatisk koble til når du flytter deg fra ett sted til et annet, slik at du kan ha glede av Sonos hjemme og hos en venn eller et familiemedlem.

Sonos S2-appen for iOS eller Android

1. Koble enheten til det trådløse nettverket som Sonos er på.
  2. Åpne Sonos-appen.
  3. Trykk på Koble til når du blir bedt om å styre et Sonos-system i nærheten.
    • Hvis du ikke fikk denne påminnelsen, kan du gå til fanen  Innstillinger, hvor du trykker på Koble til et anlegg i nærheten.
    • Appen vil be deg om å trykke og slippe Join-knappen på det nærmeste Sonos-produktet hvis det finnes mer enn ett Sonos-anlegg på dette nettverket.
  4. Følg veiledningen for å koble til Sonos-systemet.

Sonos S1-appen for iOS eller Android

1. Koble enheten til det trådløse nettverket som Sonos er på.
  2. Åpne Sonos-appen.
  3. Når du ser meldingen «Sonos ble funnet» øverst på skjermen, trykker du på Koble til.
  4. Trykk på La oss koble til.
    • Appen vil be deg om å trykke og slippe Join-knappen på det nærmeste Sonos-produktet hvis det finnes mer enn ett Sonos-anlegg på dette nettverket.
  5. Så snart du ser «Koblet til Sonos-systemet», velger du Ferdig.

Sonos S1- og S2-app for macOS eller Windows

1. Koble enheten til det trådløse nettverket som Sonos er på.
  2. Åpne Sonos-appen.
  3. Trykk på La oss koble til når du ser meldingen «Vi fant Sonos på det trådløse nettverket.»
  4. Følg veiledningen for å koble til Sonos-systemet.

Nå som Sonos-appen er koblet til flere systemer, vil den automatisk kjenne dem igjen når mobilenheten kobler seg til de aktuelle trådløse nettverkene. Se veiledningen Glemme et system fra Sonos-appen hvis du vil forhindre at appen kobler seg til et system automatisk.