Opprett et stereopar

Sonos-høyttalere av samme modell kan knyttes sammen som et enkeltrom i Sonos-appen, og gi en bredere stereo-opplevelse. Denne artikkelen viser hvordan du oppretter et stereopar med høyttalerne dine.

Før du begynner

• Bare Sonos-høyttalere av samme modell kan brukes sammen som stereopar.
  • Første gangen du konfigurerer to Sonos-høyttalere av samme modell, vil du se et alternativ for å opprette et stereopar. Alternativt kan du følge trinnene nedenfor for å pare to produkter som allerede er lagt til i anlegget.
  • For informasjon om hvordan du plasserer høyttalere i stereopar, se artikkelen vår om å velge en plassering for Sonos-høyttalere.
  1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på System.
  3. Under Produkter trykker du på én av høyttalerne du vil bruke i stereoparet.
  4. Trykk på Konfigurer et stereopar (eller Opprett stereopar hvis du bruker Sonos S1 Controller) og følg instruksjonene i appen.

For å skille et stereopar, se artikkelen vår om å skille et stereopar.

Høyttalere som støtter stereoparing

• Era 100
  • Era 300
  • Five
  • Move
  • Move 2
  • One (Gen 1)
  • One (Gen 2)
  • One SL
  • Play:1
  • Play:3
  • Play:5 (Gen 1)
  • Play:5 (Gen 2)
  • Roam
  • Roam SL
  • SYMFONISK Bilderamme
  • SYMFONISK Bokhylle (Gen 1)
  • SYMFONISK Bokhylle (Gen 2)
  • SYMFONISK Bordlampe (Gen 1).
  • SYMFONISK Bordlampe (Gen 2).1
  • SYMFONISK Gulvlampe1

1SYMFONISK-lampefoten og SYMFONISK-gulvlampen (Gen. 2) er beslektede modeller og kan brukes sammen i et stereopar.