Legg til et nytt produkt i et eksisterende Sonos-anlegg

Denne artikkelen vil vise deg hvordan du legger til en ny høyttaler eller komponent i Sonos-anlegget ditt. Du kan legge til opptil 32 produkter i ett system.

Hvis du setter opp en ny Sonos Ace, følg instruksjonene i vår artikkel om oppsett av Sonos Ace.

Før du begynner

• Koble Sonos-høyttaleren eller komponenten til strøm og vent til LED-lampen begynner å blinke grønt. Hvis den ikke blinker grønt, følg veiledningen vår om tilbakestilling av Sonos-produkter før du legger den til i anlegget.
  • Hvis du prøver å legge til en Sonos-høyttaler eller komponent som tidligere har vært tilkoblet anlegget, men som nå er frakoblet, besøk vår artikkel om produkter som mangler i Sonos-appen.
  1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til Innstillinger-menyen.
  3. I seksjonen for anlegget ditt, velg Legg til høyttaler eller komponent.
  4. Følg anvisningene på skjermen for å legge til produktet i anlegget ditt.

Hvis du blir bedt om å logge på før du legger til produktet og ikke lenger har tilgang til e-posten din, se artikkelen om å endre e-postadressen til Sonos-kontoen din.