Slette en Sonos-konto

Denne artikkelen viser deg hvordan du starter prosessen med å slette en konto. Dataslettingen er fullført innen fire uker etter at du sender inn forespørselen. Se Sonos’ retningslinjer for personvern for mer informasjon om sletting av konto og dataene knyttet til kontoen din.

iOS eller Android

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen  Innstillinger, og trykk på Konto.
  3. Trykk på Slett konto.

Etter at du har fulgt trinnene over, vil du få en e-post fra Brukerstøtte for Sonos innen 48 timer, for å bekrefte at du ønsker å slette Sonos-kontoen din.

Ta kontakt med brukerstøtte for Sonos

Du kan starte prosessen med å slette en konto ved å sende en e-post til privacy@sonos.com med forespørselen din.