Aktivere eller deaktivere statuslyset

Statuslyset slås på som standard for de fleste Sonos-produktene og kan slås av og på med Sonos-appen. Lyset vil fremdeles slås på i visse scenarier, slik som når produktet oppdateres eller når volumet er satt på lydløs.

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen Innstillinger, trykk på System og velg produktets navn.
  3. Under Maskinvare kan du slå Statuslys på eller av.

Sonos-produktene i listen nedenfor har som standard deaktivert statuslys etter konfigureringen. Statuslyset kan aktiveres ved å følge de nummererte trinnene ovenfor.

• Arc
  • Arc SL
  • Beam (Gen 2)
  • Ray