Feil 1100 når du oppdaterer Sonos-appen for macOS

Feil 1100 oppstår når Sonos-appen for macOS ikke kan fullføre oppdateringen. Følg trinnene nedenfor for å løse denne feilen.

1. Avinstaller Sonos-appen ved å åpne Sonos-appen for macOS og klikk på Sonos > Avinstaller.
  2. Last ned og installer Sonos-appen på nytt.
  3. Åpne Sonos-appen, klikk på Koble til eksisterende anlegg og følg veiledningen for å koble appen til Sonos-systemet igjen.
  4. Klikk på Sonos > Sjekk etter oppdateringer for å sikre at appen og Sonos-systemet er fullstendig oppdatert.