Feil når du oppdaterer Sonos-appen for macOS

Denne artikkelen har trinn for å løse oppdateringsfeil som kan oppstå når du oppdaterer Sonos-appen for macOS.

«Det oppsto en uventet feil. Prøv på nytt»

Hvis du ser denne feilen, avinstaller Sonos-appen ved å åpne appen og klikke på Sonos > Avinstaller. Last deretter ned og installer Sonos-appen på nytt.

«Kunne ikke installere Sonos» eller feil passord

macOS vil be deg om å angi brukernavn og passord for Mac-en din for å oppdatere Sonos-appen. Denne feilen oppstår hvis du ikke angir et passord, når passordet du skrev inn er feil eller når brukerkontoen din ikke har administratorprivilegier. Sørg for at du bruker administratorpassordet for Mac-en din, og ikke passordet for Sonos-kontoen.

For å fullføre oppdateringen, pass på at du har riktig brukerpassord og administratorprivilegier når du oppdaterer Sonos-appen.

Sonos-appen ber deg gjentatte ganger om å oppdatere

Denne feilen oppstår hvis du har kopiert Sonos-appen til en annen mappe på datamaskinen, for eksempel skrivebordet.

For å løse denne feilen, avinstaller alle forekomster av Sonos-appen unntatt den som ligger i mappen Programmer. For å avinstallere, dra app-ikonet til papirkurven eller høyreklikk på ikonet for Sonos-appen og klikk på Flytt til papirkurven. Åpne så Sonos-appen i mappen Programmer og start oppdateringen hvis du blir bedt om det.