Begrens upassende innhold på Sonos

Du kan begrense upassende innhold på Sonos med alternativer for foreldrekontroll i Sonos-appen.

Begrense upassende innhold er en innstilling som gjelder hele Sonos-systemet. Det er også en passordbeskyttet funksjon, det vil si at du vil bli bedt om å logge på Sonos-kontoen din når du prøver å aktivere eller deaktivere filteret.

Følg trinnene nedenfor for å slå på begrensning av upassende innhold.

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen  Innstillinger, og trykk på System.
  3. I seksjonen Systeminnstillinger trykker du på Foreldrekontroll.
  4. Trykk på Begrens upassende innhold for å aktivere filtrering av innhold.

I seksjonen Tjenester som filtrerer innhold vil du se tjenester som er lagt til i Sonos-systemet ditt, og som støtter innholdsfiltrering. Hvis denne seksjonen er tom, så støtter ingen av de tjenestene som er lagt til, innholdsfiltrering gjennom Sonos foreldrekontroll.

Sonos støtter innholdsfiltrering med følgende musikktjenester:

• Amazon Music (kun USA)
  • Apple Music
  • YouTube Music