Huawei HG532d-kompatibilitet

Denne ruteren har et kjent problem som hindrer den i å fungere med Sonos. Løsningen nedenfor sørger for at denne ruteren fungerer med Sonos.

Problem

Visse deler av nettverkstrafikken sendes ikke mellom trådløse og kablede enheter. Dette kan hindre konfigurering av produkter og styringen av Sonos-anlegget ditt.

Løsning

Installer et tredjeparts trådløst tilgangspunkt og deaktiver Wi-Fi på HG532d.