iOS App Store viser «Åpne» i stedet for «Oppdater»

Når du oppdaterer Sonos-appen for iOS, vil du ble ledet til iOS App Store for å laste ned den siste versjonen. I noen tilfeller kan du se en knapp som sier Åpne i stedet for Oppdater ved siden av ikonet for Sonos-appen i iOS App Store, selv om en oppdatering er tilgjengelig for Sonos-appen. Følg disse trinnene for å løse dette problemet:

1. Åpne iOS App Store og trykk på profilbildet ditt i øvre høyre hjørne. Nederst på denne siden vil du se en liste over tilgjengelige app-oppdateringer eller nylig oppdaterte apper.
  2. Sveip ned på siden for å oppdatere listen slik at den er oppdatert.
  3. Finn Sonos-appen i listen og trykk på Oppdater for å laste ned den nyeste versjonen av Sonos-appen.