Lav lyd fra surroundhøyttalere når du lytter til musikk

Denne artikkelen vil hjelpe deg med å justere lyden på dine Sonos surroundhøyttalere mens du lytter til musikk.

Finn dine surroundlydinnstillinger

For å justere lyden på dine surroundhøyttalere, må du først navigere til Surround Audio-delen i Innstillinger-menyen i Sonos-appen din.

Følg instruksjonene i vår Endre surroundlydinnstillinger artikkel for å komme til riktig innstillingsskjerm, og juster deretter de spesifikke innstillingene som er oppført nedenfor.

Aktiver full stereo

Som standard vil dine Sonos surroundhøyttalere produsere omgivelseslyd når de spiller fra musikkilder som Spotify eller Apple Music.

I dine Surroundlydinnstillinger, velg Musikkavspilling og velg Full.Dette vil sette surroundhøyttalerne dine til å produsere fullspektrumslyd på samme volum som hjemmekinohøyttaleren.

Øk volumet på surroundhøyttalerne

Du kan øke det totale volumet på surroundhøyttalerne når de spiller musikk.

I dine Surround-lydinnstillinger, bruk Musikknivå-skyveknappen for å øke volumet på surroundhøyttalerne.