Medieknappene på Mac-tastaturet kan ikke styre Sonos

Sonos-appen for macOS gjør at du kan bruke medieknappene på Mac-tastaturet til å starte, stoppe og hoppe til neste spor på Sonos. Hvis medieknappene ikke styrer Sonos når appen er åpen, trenger appen mest sannsynlig flere tillatelser før medieknappene kan fungere. Følg trinnene nedenfor for å gi Sonos-appen de tillatelsene den trenger.

1. Åpne Mac-ens Systeminnstillinger og gå til Personvern og sikkerhet.
  2. Velg Tilgjengelighet, og pass på at Sonos er tillatt. Klikk på + for å legge til Sonos hvis det ikke står på listen.
  3. Åpne Sonos-appen og velg Sonos > Avslutt Sonos øverst i venstre hjørne på skjermen. Apne deretter Sonos-appen på nytt.
  4. Bruk medieknappene til å styre Sonos-anlegget.