Slik administrerer du et Sonos Radio HD-abonnement

Denne artikkelen viser hvordan du får tilgang til abonnementsinformasjon for Sonos Radio HD, oppdaterer betalingsmåten din, avbryter abonnementet eller reaktiverer det. Hvis du prøver å oppdatere e-postadressen som du er registrert med, se artikkelen vår om å endre e-postadresse for Sonos-kontoen.

Hvis du ser en «Tilgang avvist»-feil når du spiller av en Sonos Radio-stasjon, gå til Innstillinger > Tjenester og tale > Sonos Radio og velg så Godkjenn konto på nytt.

Abonnement gjennom sonos.com.

Hvis du har abonnert på Sonos Radio HD gjennom sonos.com, kan du gjøre endringer på abonnementet i kategorien Min konto på Sonos-nettstedet.

Få tilgang til abonnementsinformasjonen din

1. Logg på kontoen din.
  2. Trykk på Abonnementer.
  3. Rull ned til Sonos Radio HD for å se informasjon om abonnementet ditt.

Oppdatere betalingsmåten din

1. Fra siden Abonnementer ruller du ned til Sonos Radio HD.
  2. Under seksjonen Betalingsmåte klikker du på Oppdater.

Avbryte abonnementet ditt

1. Fra siden Abonnementer ruller du ned til Sonos Radio HD.
  2. Under Betalingsmåten din trykker du på Avbryt abonnement.

Reaktiver abonnementet ditt

Kontakt salgsavdelingen vår hvis du har avbrutt Sonos Radio HD-abonnementet ditt og vil reaktivere det.

Abonnement gjennom Apple

Hvis du har abonnert på Sonos Radio HD gjennom Apple på iOS, kan du gjøre endringer på abonnementet ved av Apple-enheten eller -programvare.

Følg anvisningene i disse brukerstøtteartiklene for Apple for å foreta ønskede endringer på Sonos Radio HD-abonnementet: