Manglende innholdstjenester ved tillegg til Sonos

Denne artikkelen gir trinn for å løse problemer med musikk- og innholdstjenester som mangler fra Legg til innholdstjeneste-menyen.

1. Sjekk hvilke tjenester som støttes på Sonos i ditt land

Noen musikktjenester er kun tilgjengelige i utvalgte land. Sjekk vår Tjenester på Sonos-side og velg en tjeneste for å se hvilke land den er tilgjengelig i.

2. Sjekk hvilket land kontoen din er registrert i

Sørg for at Sonos-kontoen din er registrert i riktig land ved å følge disse trinnene:

1. Logg inn på Sonos-kontoen din.
  2. Velg Profil.
  3. Sørg for at landet er riktig angitt under Adresse-delen.
    • Hvis det er feil, velg Rediger for å endre landet.
  4. Når det er gjort endringer i registreringsinformasjonen din, kan det ta opptil 15 minutter før listen over tilgjengelige tjenester i Sonos-appen oppdateres.