Prøveperioder for musikktjenester på Sonos

Musikktjenestene gjennomgår en prøveperiode før de blir offentlig lansert på Sonos. Du kan legge til prøvetjenester i Sonos-systemet hvis du har valgt å dele ytterligere bruksdata.

Prøvetjenestene kan gjennomgå flere endringer før den offentlige lanseringen. Disse endringene kan være alt fra at menyelementer skifter plassering, til at selve navnet på tjenesten endres. Slike endringer er normalt og kan forventes når man bruker en tjeneste som er i en prøveperiode.

Du kan legge til en prøvetjeneste i Sonos akkurat som alle andre musikktjenester. I Sonos-appen har prøveversjoner av musikktjenester en blå «Preview»-etikett øverst til venstre på ikonet. Vær oppmerksom på at prøvetjenester befinner seg i Sonos Labs-delen av Sonos-appen for Mac eller PC.