Ingen lyd fra Port eller Connect

Sonos Port og Connect er konstruert for å strømme Sonos-lyd til eksisterende stereoutstyr. Dette betyr at disse produktene må kables til en tredjepartsenhet, som en stereomottaker, for å sende ut lyd. Hvis du ikke får lyd fra Port eller Connect, gir denne artikkelen gi deg noen vanlige løsninger.

Sjekk volumet

Avhengig av nivåinnstillingen på line-out, må du kanskje justere volumet både i Sonos-appen og på mottakeren din.

For å sjekke innstillingen for Line-out-nivå:

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på System.
  3. Trykk på rommet med Port eller Connect, og klikk deretter på Line-out-nivåer.

Hvis du har line-out-volumet satt til Fast, må du justere volumet på mottakeren eller enheten som du har koblet til Port eller Connect. Hvis line-out-nivået er satt til Variabelt eller Pass-Through, bør du prøve å justere volumet både på mottakeren og i Sonos-appen. Det kan være du må sette volumet høyere enn forventet i noen konfigurasjoner.

Sjekk inngangen på mottakeren

Sjekk at mottakeren er stilt inn på inngangen som Sonos er koblet til. Sjekk også at Sonos-appen viser at noe spilles av.

Sjekk de fysiske tilkoblingene

De to analoge kontaktene på baksiden av Sonos ser like ut, så hvis du spiller Sonos via det eksisterende anlegget ditt, må du passe på at tilkoblingene går fra OUT-kontaktene på Sonos til en inngang på mottakeren.

Hvis du spiller av en annen enhet via Sonos-anlegget, som en platespiller eller CD-spiller, må du passe på at enheten er koblet til kontaktene merket IN på baksiden av Sonos. Deretter velger du Inngang som kilde i Sonos-appen. Du finner mer informasjon i artikkelen bruke line-in med Sonos..