Starte Sonos-produktene på nytt

Denne artikkelen viser deg trinnene for å starte Sonos-produktene på nytt.

Alle produkter (unntatt Move, Roam og Roam SL)

1. Trekk ut strømledningen fra kontakten.
  2. Vent i 10 sekunder.
  3. Koble til strømledningen igjen, og vent i et minutt for at produktet skal starte opp.

Sonos Move og Move 2

1. Ta Move-produktet av ladesokkelen.
  2. Trykk inn av-/på-knappen i minst 5 sekunder eller til statuslampen slås av.
  3. Vent i 10 sekunder.
  4. Trykk på av/på-knappen eller plasser Move-produktet på ladesokkelen igjen.

Sonos Roam og Roam SL

Standard omstart

1. Koble Roam fra ladekablene og fjern den fra trådløse ladere.
  2. Hold knappen på baksiden av Roam inne i minst fem sekunder til du hører avslåingstonen og lyset over Sonos-logoen slås av.
  3. Vent i 10 sekunder.
  4. Trykk på knappen på baksiden av Roam for å slå den på igjen.

Tvungen omstart

Hvis Roam synes å være fryst eller ikke reagerer, kan du utføre en Tvungen omstart ved å holde inne knappen på baksiden av Roam inne i 15 sekunder, eller til lyset over Sonos-logoen slås på igjen.

Status-LED-lampen lyser jevnt hvitt hvis produktet allerede har blitt konfigurert.

Status-LED-lampen blinker grønt hvis den er ny eller har blitt tilbakestilt til fabrikkinnstillingene.