Reduser høy TV-lyd med Nattlyd

Når du spiller TV-lyd med en Sonos hjemmekinohøyttaler, kan du slå på Nattlyd når du ser på TV med lavt volum, som sent på kvelden. Nattlyd reduserer intensiteten av høye lyder samtidig som den øker nivået på lavere lyder, noe som gjør dialogen tydeligere uten å måtte skru opp volumet.

Før du følger trinnene nedenfor, slå på TV-en og sørg for at TV-lyden spilles gjennom Sonos hjemmekinohøyttaleren din.

Sonos-appen

iOS eller Android

1. Åpne Systemvisningen ved å velge systemets navn øverst til venstre på skjermen.
  2. Velg Sonos-hjemmekinohøyttaleren din for å få opp skjermen Spiller nå.
  3. Velg Nattlyd-knappen for å slå Nattlyd på eller av.

Sonos S1 Controller-appen

iOS eller Android

1. I Rom-fanen, velg din hjemmekinohøyttaler.
  2. Åpne skjermen Spiller nå ved å velge Spiller nå-linjen nederst.
  3. Velg Nattlyd-ikonet for å slå Nattlyd på eller av.

macOS eller Windows

1. I panelet Rom, velg din hjemmekinohøyttaler.
  2. I avsnittet Spiller nå, klikk på nattlydikonet for å slå Nattlyd av eller på.