Fjerne en Bridge fra Sonos-anlegget

• Mobilenhet er påkrevd

Hvis du har en Sonos Bridge koblet til ruteren, anbefaler vi at du fjerner den fra anlegget ditt med ett av alternativene nedenfor.

Merk at Sonos Bridge ikke er kompatibel med Sonos S2. Før du oppdaterer til Sonos S2 må Bridge fjernes med en av metodene nedenfor.

1 Bruk verktøyet for å fjerne Bridge

Verktøyet for å fjerne Bridge vil fastslå om Sonos-produktene dine kan koble seg til Wi-Fi-nettverket på en pålitelig måte, eller om du bør erstatte Bridge med et annet kablet Sonos-produkt.

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen  Innstillinger, og trykk på System.
  3. Trykk på Fjerne Bridge i seksjonen Verktøy, nederst.
  4. Følg trinnene på skjermen for å gå gjennom prosessen med å fjerne Bridge.

Verktøyet for å fjerne Bridge er ikke tilgjengelig i alle regioner. Hvis du ikke ser verktøyet for å fjerne Bridge i appen din, kan du i stedet følge trinnene for ett av de andre alternativene nedenfor.

2 Koble Sonos-anlegget til Wi-Fi-nettverket

I stedet for å koble en Bridge til ruteren med kabel, kan du koble Sonos-produktene direkte til ruterens Wi-Fi-nettverk. Dette er løsningen vi anbefaler hvis du har et kraftig og stabilt Wi-Fi-signal i hele hjemmet.

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen  Innstillinger, og trykk på System > Nettverk > Trådløs konfigurering.
  3. Følg trinnene i appen for å koble Sonos-anlegget til Wi-Fi-nettverket.
  4. Koble Bridge fra ruteren etter at appen gir beskjed om at Sonos-anlegget er koblet til.
  5. Vent noen få minutter på at Sonos-produktene kobler seg til nettverket. Sjekk deretter at alle vises under fanen  System i Sonos-appen.

Hvis det mangler noen Sonos-produkter, følg trinnene i artikkelen om Produkter som mangler i Sonos-appen.

3 Koble et av de andre Sonos-produktene til ruteren med kabel

Når et av de andre Sonos-produktene er koblet til ruteren med kabel, oppretter det et eget trådløst nettverk som resten av Sonos-anlegget kan bruke, på samme måte som Bridge.

1. Pass på at Sonos-produktene du bruker, allerede har blitt konfigurert som en del av Sonos-anlegget.
  2. Koble Bridge fra strøm og Ethernet.
  3. Koble det andre Sonos-produktet til ruteren via Ethernet, og koble det til strøm.
  4. La Sonos-produktet starte opp. Statuslyset blir jevnt hvitt når det er slått på og koblet til.

I likhet med Bridge må Sonos-produktet være kablet til ruteren hele tiden for at anlegget skal fungere. Vi anbefaler ikke at du bruker Sub eller surroundhøyttalerne som de kablede produktene.