Fjern en innholdstjenestekonto fra Sonos
Denne artikkelen viser deg hvordan du fjerner en innholdstjenestekonto fra Sonos-anlegget ditt. Å fjerne en innholdstjenestekonto vil ikke påvirke abonnementet ditt hos tjenesteleverandøren på noen måte. Alle sanger, album osv. som du har lagret i Sonos-favoritter eller Sonos-spillelister, vil ikke lenger være tilgjengelige når tjenesten er fjernet.
Sonos-appen for iOS eller Android
- Gå til Konto-menyen og velg Innholdstjenester .
- Velg tjenesten du vil fjerne, og velg deretter Fjern tjeneste.
- Bekreft fjerningen ved å velge Koble fra .
Sonos nettapp
- Fra Startskjerm, finn delen for Tjenestene dine og velg Administrer .
- Velg tjenesten du vil fjerne.
- Velg Fjern fra Sonos .
Sonos S1 Controller-app
iOS eller Android
- Gå til fanen Innstillinger, og velg Tjenester og stemme .
- Velg tjenesten du vil fjerne fra Sonos, og velg Fjern konto .
- Bekreft fjerningen ved å velge Fjern .
macOS eller Windows
- Fra verktøylinjen øverst til venstre, klikk på Administrer > Tjenesteinnstillinger .
- Klikk på tjenesten du vil fjerne, og klikk på - (minus)-knappen hvis du bruker macOS, eller Fjern hvis du bruker Windows.
- Bekreft fjerningen ved å klikke på Fjern .