Fjern en konto for innholdstjeneste fra Sonos

Denne artikkelen vil vise deg hvordan du fjerner en konto for innholdstjenester fra Sonos-systemet ditt. Å fjerne en konto for innholdstjenester vil ikke endre abonnementet ditt hos tjenesteleverandøren på noen måte. Sanger, album osv. som du har lagret i Sonos-favoritter eller Sonos-spillelister, vil ikke lenger være tilgjengelige når tjenesten fjernes.

Sonos-appen for iOS eller Android

1. Gå til Konto menyen og velg Innholdstjenester.
  2. Velg tjenesten du ønsker å fjerne, deretter velg Fjern tjeneste.

Bekreft fjerningen ved å velge Koble fra.

Sonos S1 Controller-appen

iOS eller Android

1. Fra Innstillinger-fanen, velg Tjenester & Stemme.
  2. Velg tjenesten du ønsker å fjerne fra Sonos og velg Fjern konto.
  3. Bekreft fjerningen ved å velge Fjern.

macOS eller Windows

1. Fra verktøylinjen i øvre venstre hjørne, klikk Administrer > Tjenesteinnstillinger.
  2. Klikk på tjenesten du ønsker å fjerne og klikk på - (minus) knappen hvis du bruker macOS eller Fjern hvis du bruker Windows.
  3. Bekreft fjerningen ved å klikkeFjern.