Fjerne en Sonos Sub

Denne artikkelen forklarer hvordan du fjerner en Sub eller Sub Mini fra et rom i Sonos-anlegget.

Sonos-app for iOS eller Android

1. Gå til menyen Innstillinger.
  2. Under Anlegget mitt, velger du rommet med Sub eller Sub Mini.
  3. Velg Fjern Sub, og velg deretter Flytt til et annet rom eller Fjern Sub.

Sonos S1 Controller-appen for iOS eller Android

1. Gå til fanen  Innstillinger, og trykk på System.
  2. Under Produkter velger du rommet som er koblet til Sub.
  3. Velg Fjern Sub.

Når du velger Flytt til et annet rom, vil Sonos-appen be deg om å velge et annet rom for å umiddelbart koble til Sub.

Fjern Sub fjerner Sub fra det gjeldende rommet, men holder den koblet til Sonos-anlegget. For å legge til Sub igjen:

• Sonos-appen
    Gå til siden for Innstillinger for et kompatibelt produkt i Sonos-appen og velg Legg til Sub.
  • Sonos S1 Controller-appen
    Finn Sub-en som ble fjernet på fanen Rom og velg den for å koble den til et kompatibelt produkt.