Fjerne en Sonos Sub

Denne artikkelen forklarer hvordan du fjerner en Sub eller Sub Mini fra et rom i Sonos-anlegget.

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen  Innstillinger, og trykk på System.
  3. Under Produkter trykker du på rommet som Sub eller Sub Mini befinner seg i.
  4. Trykk på Fjern Sub.
  5. Velg ett av følgende:
    • Flytt til et annet rom: Fjerner Sub eller Sub Mini fra det gjeldende rommet og legger den til på et annet rom du velger.
    • Fjern Sub: Fjerner Sub eller Sub Mini fra det gjeldende rommet. Sub blir synlig på  System-fanen (Rom-fanen hvis du bruker S1 Controller-appen) som «Sub (ubrukt)» eller «Ikke tilordnet» til du velger å knytte den til et annet rom.