Returnere Sonos-produktet

Du kan returnere et Sonos-produkt fra den selvbetjente siden for produktretur. For at du skal være kvalifisert for en retur, må Sonos-produktet være dekket av våre regler for retur.

1. Åpne siden for produktretur.
  2. Velg Hent en etikett i seksjonen Ny produktretur.
  3. Oppgi både e-postadressen din og bestillingsnummeret før du trykker på Send inn.

Så snart du har sendt inn en bestilling som er kvalifisert for retur, vil du få en e-post med flere instruksjoner om hvordan du skal sende Sonos-produktet tilbake til oss. Hvis du ikke ser e-posten i innboksen din, sjekk også mappen for søppelpost.