Roam lades ikke via USB-C-kabelen

Noen USB-strømadaptere har ikke nok effekt til å lade Roam. Hvis du bruker en adapter med for lite effekt, kan det føre til svært treg lading eller til og med tapping av batteriet når Roam er koblet til.

For at Roam skal lades korrekt, kontroller at den er koblet til en USB-strømadapter som har tilstrekkelig effekt. Vi anbefaler også å bruke USB-C-kabelen som følger med Roam.

Velge den riktige adapteren

Strømadaptere på 5 V / 1 A (5 W) har ikke nok effekt til å lade Roam. Disse adapterne er utbredt og ble vanligvis inkludert med eldre mobiltelefoner. De fleste iPhone-modeller før iPhone 11 ble levert med en strømadapter på 5 W.

For raskest mulig lading anbefaler vi å lade Roam fra en 5 V / 2 A (10 W) eller kraftigere USB-strømadapter. Ladere på 5 V / 1,5 A (7,5 W) er også kompatible, men vil ikke lade Roam like raskt.

Du finner en 10 W adapter i butikken vår for seg selv eller inkludert med den trådløse laderen. 10 W strømadaptere følger også ofte med noen mobiltelefoner og nettbrett som iPad mini.

Andre lademetoder

Roam kan også lades med Sonos trådløs lader eller en Qi-sertifisert lader. Du finner mer informasjon om andre lademetoder i artikkelen Slik lader du Sonos Roam.