Slik stiller du inn innsovningsfunksjonen på Sonos

Denne artikkelen viser deg hvordan du stiller inn innsovningsfunksjonen på Sonos slik at musikken slår seg av automatisk etter en spesifisert tidsperiode. Følg instruksjonene under for å konfigurere innsovningsfunksjonen på din Sonos.

Slik stiller du inn innsovningsfunksjonen med iOS eller Android

1. I skjermbildet Spiller nå trykker du på -ikonet i iOS eller -ikonet i Android for å åpne menyen Info og alternativer.
  2. Trykk på Innsovningsfunksjon.
  3. Velg en varighet for innsovningsfunksjonen, og trykk deretter på Ferdig.

Innsovningstiden som er igjen vil vises ved siden av alternativet Innsovningsfunksjon.

Slik stiller du inn innsovningsfunksjonen fra en Mac eller PC

1. Klikk på Innsovningsfunksjon fra bunnen av fanen Velg en musikkilde på høyre side av Sonos-appen.
  2. Velg ønsket tidsramme.

Innsovningstiden som er igjen vil vises ved siden av alternativet Innsovningsfunksjon.