Konfigurere flere Sonos-produkter om gangen

Når modusen Konfigurering av flere produkter slås på, lar Sonos S2-appen deg konfigurere flere Sonos-produkter etter hverandre. Dette lar deg konfigurere en serie med produkter før du legger inn eventuelle nødvendige programvareoppdateringer.

Når modusen Konfigurering av flere produkter slås på, vil ikke lærerike tips og produktomvisninger vises mens du konfigurerer produktene dine.

Aktivere Konfigurering av flere produkter

1. Åpne Sonos S2-appen for iOS eller Android.
  2. I fanen  Innstillinger trykker du på App-preferanser.
  3. Bla ned til Produktkonfigurering og trykk på Installatørkonfigurering.
  4. Trykk på bryteren for å aktivere Konfigurering av flere produkter.