Slik konfigurerer du Sonos One SL

• Mobilenhet er påkrevd

Denne artikkelen vil hjelpe deg i gang med konfigureringen av Sonos One SL. Du finner mer informasjon om produktfunksjoner og -spesifikasjoner på produktsiden for One SL.

Før du begynner

• Sett Sonos One SL der du vil ha den, og koble den til strøm.

• Last ned Sonos-appen for iOS eller Android. Appen vil veilede deg gjennom konfigureringsprosessen.

Konfigurere et nytt Sonos-system med Sonos One SL

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Trykk på Konfigurere et nytt system, og opprett eller logg på Sonos-kontoen din.
  3. Trykk på Legg til på hurtigmeldingen som viser Sonos-produktet ditt. Hvis du bruker Sonos S1 Controller, trykker du på Fortsett > Konfigurer produkter.
  4. Følg trinnene i appen for å konfigurere Sonos One SL og legge til musikktjenester.

Legge til Sonos One SL i et eksisterende Sonos-system

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på System > Legg til produkt.
  3. Følg trinnene i appen for å koble Sonos One SL til Sonos-systemet.

Problemer under konfigurering?

Hvis det er vanskelig å koble til Sonos One SL under konfigureringen, se artikkelen vår om feilen «Fant ikke produktet» for mer hjelp.