Slik konfigurerer du Sonos Play:1

• Mobilenhet er påkrevd

Denne artikkelen leder deg gjennom konfigurasjonen av Play:1. Du finner mer informasjon om produktfunksjoner og -spesifikasjoner på produktveiledningen for Play:1.

Før du begynner

Konfigurere et nytt Sonos-anlegg med Play:1

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Trykk på Konfigurere et nytt system, og opprett eller logg på Sonos-kontoen din.
  3. Trykk på Legg til på hurtigmeldingen som viser Sonos-produktet ditt. Hvis du bruker Sonos S1 Controller, trykker du på Fortsett > Konfigurer produkter.
  4. Følg trinnene i appen for å konfigurere Play:1 og legge til musikktjenester.

Legge til Play:1 i et eksisterende Sonos-anlegg

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på System > Legg til produkt.
  3. Følg trinnene i appen for å koble Play:1 til Sonos-anlegget.

Problemer under konfigureringen?

Hvis Play:1 har problemer med å koble til under konfigureringen, se artikkelen vår «Fant ikke produktet» for mer hjelp.