Konfigurere Sonos Ray

Denne artikkelen vil lede deg gjennom konfigurasjonen av Sonos Ray. Du finner mer informasjon om produktfunksjoner og -spesifikasjoner på produktsiden for Ray.

Før du begynner

• Last ned Sonos-appen for iOS eller Android. Ray må konfigureres med Sonos-appen før den kan spille av TV-lyd. Merk at Sonos Ray ikke er kompatibel med Sonos S1 Controller-appen.
  • Sett Ray der du vil ha den, og koble den til strøm.
  • Oppbevar den optiske kabelen som følger med, i nærheten. Sonos-appen vil lede deg gjennom hvordan du kobler Ray til den optiske lydporten på TV-en din.

Konfigurere et nytt Sonos-anlegg med Sonos Ray

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Velg Høyttaler eller komponent, og opprett eller logg på Sonos-kontoen din.
  3. Velg Legg til på hurtigmeldingen som viser Ray.
  4. Følg trinnene i appen for å konfigurere Ray og legge til innholdstjenester.

Legge til Sonos Ray i et eksisterende Sonos-anlegg

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til Innstillinger-menyen og velg Legg til høyttaler eller komponent.
  3. Følg trinnene i appen for å konfigurere Ray og legge til innholdstjenester.

Er det problemer under konfigureringen?

Hvis det oppstår problemer med å koble til Sonos Ray under konfigureringen, se artikkelen «Fant ikke produktet» for mer hjelp.