Slik konfigurerer du Sonos Sub

Denne artikkelen vil veilede deg gjennom oppsettet av din Sonos Sub. Merk at Sub (Gen 3) ikke er kompatibel med Sonos S1 Controller-appen. Følgende trinn gjelder også for oppsett av Sub (Gen 1) og Sub (Gen 2), som er kompatible med både Sonos-appen og S1 Controller-appen. Du kan finne mer informasjon om produktfunksjoner og spesifikasjoner på Subs produktside.

Før du begynner

• Sett Sub der du vil ha den, og koble den til strøm. Kontroller at minst én side av porten er fri for hindringer. Pass på at du ikke blokkerer frontåpningen hvis du plasserer den vertikalt mot en vegg. Ikke sett noe på toppen av Sub hvis du legger den horisontalt på gulvet.
  • Sub kan ikke brukes med ZP80, ZP90, Connect, Connect:Amp (Gen 1), Port, Move-produkter eller Roam-produkter.
  • Hvis du konfigurerer en Sonos-hjemmekinohøyttaler og Sub samtidig, må du konfigurere hjemmekinohøyttaleren først. Appen vil forklare hvordan du legger til Sub gjennom konfigureringsprosessen.
  • Følg trinnene nedenfor hvis du legger Sub til en Sonos-høyttaler som allerede er konfigurert.

Legg til en Sub

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til Innstillinger-menyen.
    • Hvis du bruker Sonos S1 Controller, gå til Innstillinger-fanen og velg System
  3. Under Om anlegget mitt velg rommet du ønsker å legge til din Sub i.
  4. Velg Koble til Sub
  5. Følg instruksjonene for å legge til Sub i hjemmekinosystemet ditt.

Se artikkelen om hvordan du fjerner Sub hvis du allerede har konfigurert Sub, men gjerne vil bruke den i et annet rom.

Slik legger du til en Sub nummer to i et Sonos hjemmekinoanlegg

Sonos-hjemmekinoanlegget ditt kan koble til opptil to Sub-høyttalere. Når du legger til en Sub nummer to, må minst en av dem være en Sub (Gen 3). Du kan kontrollere hvilken modell Sub-høyttaleren din er under Om mitt system på siden Min konto.

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til Innstillinger-menyen.
  3. Under Om anlegget mitt, velg hjemmekinorommet som allerede inneholder en Sub.
  4. Velg Koble til en andre Sub
  5. Følg instruksjonene for å legge til den andre Sub i hjemmekinosystemet ditt.

Endre lydinnstillingene for Sub

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til Innstillinger-menyen.
    • Hvis du bruker Sonos S1 Controller, gå til Innstillinger-fanen og velg System
  3. Under Om anlegget mitt, velg rommet der din Sub befinner seg.
  4. Under Lyd velg Sub-lyd

Du kan justere innstillingene som er oppgitt nedenfor. Hvis du har lagt til to Sub-høyttalere i et rom, vil hver innstilling gjelde begge Sub-høyttalerne.

Innstilling

Beskrivelse

Sub

Veksle bryteren for å slå Sub-lyden av eller på.

Sub-nivå

Bruk skyvebryteren for å øke eller redusere volumet på lyden fra Sub.

Fasekontroll

Velg 0° eller 180° for å vende fasen på Sub-lyden. Juster denne innstillingen hvis du ikke hører nok bass i den vanlige lytteposisjon din.

Fasekontroll stilles når du Trueplay-justerer et rom med en Sub, og kan ikke endres mens Trueplay-justering er aktivert.

Tilbakestill

Velg dette for å tilbakestille alle Sub-lydinnstillinger til deres standardverdier.