Slik konfigurerer du Sonos ZP100

• Mobilenhet er påkrevd
  • Sonos S1 er påkrevd

Denne artikkelen leder deg gjennom konfigurasjonen av Sonos ZP100. Du finner mer informasjon om produktfunksjoner og -spesifikasjoner i produktveiledningen for ZP100.

Før du begynner

• Sett ZP100 der du vil ha den, og koble den til strøm.

Konfigurere et nytt Sonos-anlegg med ZP100

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Trykk på Konfigurere et nytt system, og opprett eller logg på Sonos-kontoen din.
  3. Trykk på Fortsett > Konfigurer produkter.
  4. Følg trinnene i appen for å konfigurere ZP100 og legge til musikktjenester.

Legge til ZP100 i et eksisterende Sonos-anlegg

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på System > Legg til produkt.
  3. Følg trinnene i appen for å koble ZP100 til Sonos-anlegget.

Problemer under konfigureringen?

Hvis ZP100 har problemer med å koble til under konfigureringen, se artikkelen vår «Fant ikke produktet» for mer hjelp.

Innganger og utganger for lyd

Koble til høyttalere

Vi anbefaler at du bruker en høyttalerkabel med størrelse mellom 2 og 1,3 mm og (12 og 16 AWG). Kabellengder på mer enn 90 meter anbefales ikke. Artikkelen Velge tykkelse på høyttalerkabelen har mer informasjon.

1. Trykk den fjærbelastede høyttalerkontaktpinnen inn med tommelen eller en finger for å få frem tilkoblingshullet.
  2. Sett den avisolerte enden av høyttalerkabelen inn i hullet, og slipp. Gjenta for de andre høyttalertilkoblingene.

ZP100 fungerer både med tradisjonelle 8 ohm bokhyllehøyttalere og par med 6- eller 4-ohmshøyttalere.

Høyttalerimpedans

Watt per kanal

8 ohm

75 watt

6 ohm

112,5 watt

4 ohm

150 watt

Merknad: Watt er ikke en direkte indikator av lydkvalitet, men viser nødvendig wattstyrke for tilkoblede høyttalere.