Konfigurere SYMFONISK-høyttaler

• Mobilenhet er påkrevd

Denne artikkelen hjelper deg i gang med konfigurasjonen av en SYMFONISK-høyttaler. Instruksjonene i denne artikkelen gjelder alle tilgjengelige SYMFONISK-produkter:

• SYMFONISK trådløs bokhyllehøyttaler (Gen 1) og (Gen 2)
  • SYMFONISK bordlampe med trådløs høyttaler (lansert 2019)
  • SYMFONISK lampefot med trådløs høyttaler (lansert 2021)
  • SYMFONISK bilderamme med trådløs høyttaler
  • SYMFONISK gulvlampe med trådløs høyttaler

Før du begynner

Konfigurere et nytt Sonos-anlegg med SYMFONISK

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Trykk på Konfigurere et nytt anlegg, og opprett eller logg på Sonos-kontoen din.
  3. Trykk på Legg til på hurtigmeldingen som viser Sonos-produktet ditt.
  4. Følg trinnene i appen for å konfigurere SYMFONISK-høyttaleren og legge til musikktjenester.

Legge til SYMFONISK i et eksisterende Sonos-anlegg

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på System > Legg til produkt.
  3. Følg trinnene i appen for å koble SYMFONISK til Sonos-anlegget.

Problemer under konfigureringen?

Hvis SYMFONISK bilderamme har problemer med å koble til under konfigureringen, se artikkelen vår «Fant ikke produktet» for hjelp.

Bruk viderekobling av strøm med to SYMFONISK bilderammer

En SYMFONISK bilderamme kan sende strøm til en SYMFONISK bilderamme nummer to med en viderekoblingskabel. Bruk viderekoblingskabelen for å koble strømutgangen på den første bilderammen til strøminngangen på den andre bilderammen. Når den første bilderammen kobles til strøm, slås begge produktene på.

Viderekobling av strøm er begrenset til totalt to SYMFONISK bilderammer. Viderekoblingskabelen fører bare strøm, den sender ingen data eller nettverksinformasjon. Hver av bilderammenes volum og innstillinger kontrolleres separat i Sonos-appen.