Slik setter du en volumgrense på Sonos-produkter

Du kan bruke Sonos-appen for å begrense det maksimale volumet for hvert av Sonos-produktene dine. Grensen kan settes på en volumskala fra 0–100.

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på System.
  3. Trykk på navnet på rommet du vil endre.
  4. Under Lyd, trykker du på Volumgrense.
  5. Bruk glidebryteren for å stille inn maksimalt volum.

Merk at skjermen Spiller nå fortsatt viser en glidebryter med hele volumet, men vil justere seg til grensen du setter. Hvis du setter et produkts maksimale volum til 50 %, vil det å skyve volumbryteren helt til høyre gi et volum på 50 % i stedet for 100 %.

Alle volumgrenser som du stiller inn, vil gjelde både line-in automatisk avspilling så vel som eventuelle alarmer du har stilt inn.