Del Roams Bluetooth-lyd med Sonos-anlegget

Mens Roam er i Bluetooth-modus, vil den forbli tilkoblet resten av Sonos-anlegget så lenge den fremdeles er innenfor rekkevidden av Wi-Fi-nettverket ditt. Dette betyr at mens Roam spiller av Bluetooth-lyd, kan du gruppere den med andre Sonos-produkter i det samme anlegget. Følg trinnene under for å gruppere Roam i Bluetooth-modus med de andre Sonos-produktene.

iOS eller Android

1. Gå til fanen  System, og trykk på  Grupper ved siden av den Roam-høyttaleren som spiller Bluetooth-lyd.
  2. Trykk på de rommene du vil legge til i gruppen, og klikk på Ferdig.

macOS eller Windows

1. Fra fanen Rom på venstre side av appen klikker du på knappen  Grupper ved siden av den Roam-høyttaleren som spiller Bluetooth-lyd.
  2. Velg de rommene du vil legge til i gruppen, og klikk på Ferdig.

Mer informasjon

• Roam må konfigureres og kobles til Sonos-anlegget ditt på Wi-Fi før den kan grupperes mens den er i Bluetooth-modus.

• De andre Sonos-produktene må holde seg i en gruppe med Roam for å kunne spille av Roams Bluetooth-lyd. Roam kan ikke videresende eller bytte Bluetooth-lyd med de andre Sonos-produktene.