Bytt lyd mellom Roam og de andre produktene dine

Denne artikkelen viser deg hvordan du bruker Lydbytte til å bytte lyd mellom Roam og de andre Sonos-produktene dine. Hvis du vil at begge produktene skal spille, grupper dem sammen i stedet. Lydbytte er ikke tilgjengelig på Roam SL.

Hent lyd fra et annet produkt til Roam

1. Pass på at ett av Sonos-produktene spiller av innhold.
  2. Hold Roam nært produktet som spiller av for øyeblikket.
  3. Trykk og hold inne Roams Spill av / sett på pause-knapp til du hører den tredje tonen før du slipper. Nå vil du høre lyden på det bærbare produktet.

Flytt lyd fra Roam til et annet produkt

1. Mens Roam spiller av innhold, hold Roam nært Sonos-produktet som du vil flytte lyd til.
  2. Trykk og hold inne Roams Spill av / sett på pause-knapp til du hører den tredje tonen før du slipper. Nå vil du høre lyden på det andre produktet.

Mer informasjon

• TV, AirPlay og Bluetooth-lyd kan ikke byttes.
  • Mikrofon-LED-lyset på Roam vil tennes når lyden byttes, siden den brukes for å registrere nærliggende produkter.
  • Lyden kan ikke byttes med Play:1, Play:3, Play:5 (gen 1), Port, Connect eller Connect:Amp. Du kan bytte lyd med Amp hvis den er koblet til Sonos Architectural-høyttalere.