Blande, gjenta og crossfade sanger

Denne artikkelen forklarer hvordan du bruker funksjonene blande, gjenta og crossfade i Sonos-appen.

Blande og gjenta

Funksjonen Blande legger sanger i tilfeldig rekkefølge når de spilles av fra køen. Funksjonen Gjenta har to moduser: velg den én gang for å få Sonos-produktet til å gjenta hele køen, eller velg den en gang til for å kontinuerlig gjenta kun sangen som spilles.

• Sonos-apper for iOS eller Android: Åpne skjermbildet Spiller nå, og velg ikonet for å se køen. Du finner knappene Blande og Gjenta øverst.
  • Sonos-nettapp: Knappene Blande og Gjenta befinner seg i avspillingskontrollene nederst i vinduet.
  • Sonos S1 Controller for macOS eller Windows: Knappene Blande og Gjenta befinner seg øverst på skjermbildet blant betjeningsknappene til Spiller nå.

Crossfade

Funksjonen Crossfade gir en jevn overgang mellom sangene i køen. Merk at det ikke er mulig å slå Crossfade av eller på med Sonos-nettappen.

• Sonos-apper for iOS eller Android: Åpne skjermbildet Spiller nå, åpne deretter Mer-menyen og slå på Crossfade-alternativet.
  • Sonos S1 Controller for macOS eller Windows: Crossfade-knappen finner du øverst på skjermbildet blant betjeningsknappene til Spiller nå.