Sonos Move – vann- og støvbestandighet

Sonos Move er den værbestandige høyttaleren vår, som er konstruert for bevegelig lytting utendørs. Denne artikkelen gir deg litt informasjon og hensyn når du tar med Move ut av huset.

Vannbestandighet

Move er vurdert til IP-klassifiseringen IP56, noe som betyr at den tåler vann i form av vannsprut, regn og snø, men den er ikke vanntett. Move kan for eksempel ikke senkes ned i vann eller bli utsatt for vann under trykk, som fra en dusj. Berøringskontrollene på Move kan også bli utløst når den utsettes for store mengder vann (f.eks. kraftig regn).

Utendørsbruk

Move kan tas med ut når den er i bruk, men vi anbefaler å oppbevare den innendørs med ladesokkelen, da den ikke er godkjent for å tåle langvarig eksponering utendørs.

Slik bruker du ladesokkelen

Selv om Move er konstruert for bærbar lytting utendørs, er ladesokkelen ikke værbestandig og skal kun brukes innendørs. For å unngå skade, sjekk ladekontaktene av metall på både Move og ladesokkelen for å sikre at de er helt tørre og fri for smuss og rusk før du lader Move.

Slik tørker du Sonos Move

Move bør tørkes av med en tørr klut eller et håndkle når den blir våt. La deretter Move lufttørke for å fjerne eventuelle vannrester.

Merk: Ikke tørk Move med varmevifte (f.eks. hårføner), da dette kan skade produktets overflate.