Sonos Move og Move 2 – vann- og støvbestandighet

Sonos Move og Move 2 er værbestandige høyttalere som er konstruert for lytting på farten utendørs. Denne artikkelen gir deg litt informasjon og hensyn du bør ta når du tar med Move-produktet ut av huset.

Vannbestandighet

Både Move og Move 2 har IP-klassifiseringen IP56, noe som betyr at de tåler vann i form av vannsprut, regn og snø, men de er ikke vanntette. Ingen av produktene kan for eksempel senkes ned i vann eller bli utsatt for vann under trykk, som fra en dusj. Berøringskontrollene på Move-produktet kan også bli utløst når de utsettes for store mengder vann (f.eks. kraftig regn).

Utendørsbruk

Move og Move 2 kan tas med ut når de er i bruk, men vi anbefaler å oppbevare dem innendørs med ladesokkelen, siden den ikke er godkjent for å tåle langvarig eksponering utendørs.

Slik bruker du ladesokkelen

Selv om Move-produktet er konstruert for bærbar lytting utendørs, er ladesokkelen ikke værbestandig og skal kun brukes innendørs. For å unngå skade, sjekk ladekontaktene av metall på både Move-produktet og ladesokkelen for å sikre at de er helt tørre og fri for smuss og rusk før du lader setter produktet på ladesokkelen.

Slik tørker du Move eller Move 2

Vi anbefaler at du bruker en tørr klut eller et håndkle for å tørke av Move-produktet etter at det har blitt vått. Når du har tørket av høyttaleren, lar du den lufttørke for å fjerne eventuelt vann som er igjen.

Merk: Ikke tørk Move eller Move 2 med varmevifte (f.eks. hårføner). Det kan føre til skader på produktets overflate.

Slik rengjør du Move eller Move 2

Det kan hende du må rengjøre Move-produktet etter å ha brukt det utendørs. Se veiledningen vår om rengjøring av Sonos-produkter for å se rengjøringsmetodene vi anbefaler.