Sonos Roam – vann- og støvbestandighet

Denne artikkelen gir deg litt informasjon og hensyn å ta når du tar med Roam ut av huset.

Vannbestandighet

Roam har IP-klassifiseringen IP67, noe som betyr at den kan være under vann ned til 1 meters dyp i en kort stund.

Utendørsbruk

Du kan ta med Roam utendørs når den brukes, men vi anbefaler at den lagres innendørs når den ikke er i bruk. Roam er ikke klassifisert for å tåle langvarig eksponering utendørs.

Vi anbefaler ikke å ta med Roam til utendørsomgivelser der den kan bli utsatt for saltvann.

Slik bruker du laderen

Selv om Roam er konstruert for bærbar lytting utendørs, er USB-C-ladekabelen og den trådløse laderen (selges separat) ikke værbestandige og skal kun brukes innendørs. For å unngå skade, sjekk Roams ladeport og begge ender av USB-C-kabelen for å sikre at de er helt tørre og fri for smuss og rusk før du kobler USB-C-ladekabelen til Roam.

Hvis du bruker den trådløse laderen, pass på at ladeplaten og bunnen av Roam er tørre og fri for smuss og rusk før du setter Roam på laderen.

Slik tørker du Sonos Roam

Vi anbefaler at du bruker en tørr klut eller et håndkle for å tørke av Roam etter at den har blitt våt. La Roam lufttørke for å fjerne vannet som er igjen etter at du har tørket av den. Sørg for at Roam blir tørket godt mellom hver gangs bruk.

Ikke bruk en hårføner eller andre varmluftvifter for å tørke Roam. Det kan føre til skader på produktets overflate.

Slik rengjør du Sonos Roam

Det kan hende du må rengjøre Roam etter å ha brukt den utendørs. Se veiledningen vår om rengjøring av Sonos-produkter for å se rengjøringsmetodene vi anbefaler.