Wi-Fi-moduser og sikkerhetsstandarder som støttes av Sonos-produkter

Produkter som kan kobles til 2,4 GHz Wi-Fi-nettverk

802.11b og 802.11g

Alle Sonos-høyttalere og -komponenter kan kobles til trådløse rutere eller tilgangspunkter som støtter 802.11b/g Wi-Fi over 2,4 GHz. Dessuten kan alle Sonos-høyttalere og -komponenter kobles til Wi-Fi-nettverk som bruker sikkerhetsstandardene WPA og WPA2 Personal, i tillegg til usikrede Wi-Fi-nettverk.

Sonos-produkter som kjører S1-programvare, er begrenset til 802.11b/g-forbindelser over 2,4 GHz med WPA- eller WPA21-sikkerhet. Sonos-produkter som kjører S2-programvare, støtter flere Wi-Fi-moduser og sikkerhetsstandarder som beskrevet nedenfor.

802.11n

Når du kjører Sonos S2-programvare, kan de følgende produktene også kobles til 2,4 GHz 802.11n-nettverk.

• Amp
  • Arc
  • Arc SL
  • Beam (Gen 1)
  • Beam (Gen 2)
  • Ray

Produkter som kan kobles til 5 GHz Wi-Fi-nettverk

Når du kjører Sonos S2-programvare, kan de følgende produktene kobles til en ruter eller et tilgangspunkt som kjører disse ekstra Wi-Fi-modusene. Alle produktene i listen kan også kobles til via 2,4 GHz for den angitte modusen, hvis den er tilgjengelig.

802.11ac (WiFi 5), 802.11ax (WiFi 6), 802.11n og 802.11a

• Era 100
  • Era 300
  • Move 2

802.11ac (WiFi 5), 802.11n og 802.11a

• Roam
  • Roam SL

802.11n og 802.11a

• Five
  • Move
  • One (Gen 2)
  • One SL
  • Port
  • Sub (Gen 3)
  • Sub Mini
  • SYMFONISK Bilderamme
  • SYMFONISK Bokhylle (Gen 2)
  • SYMFONISK Bordlampe (Gen 2).
  • SYMFONISK Gulvlampe

802.11a

• One (Gen 1)
  • Play:1
  • Play:3
  • Play:5 (Gen 2)
  • Sub (Gen 1)
  • Sub (Gen 2)
  • SYMFONISK Bokhylle (Gen 1)
  • SYMFONISK Bordlampe (Gen 1).

Produkter som støtter WPA3-sikkerhet

Når du kjører Sonos S2-programvare, kan de følgende produktene kobles til Wi-Fi med WPA3-sikkerhet i tillegg til WPA og WPA2.

• Amp
  • Arc
  • Arc SL
  • Beam (Gen 1)
  • Beam (Gen 2)
  • Era 100
  • Era 300
  • Five
  • Move
  • Move 2
  • One (Gen 2)
  • One SL
  • Port
  • Ray
  • Roam
  • Roam SL
  • Sub (Gen 3)
  • Sub Mini
  • SYMFONISK Bilderamme
  • SYMFONISK Bokhylle (Gen 2)
  • SYMFONISK Bordlampe (Gen 2).
  • SYMFONISK Gulvlampe

1Når du kjører S1-programvaren, kan Sonos Move dessuten kobles til 802.11a (5 GHz) og 802.11n (2,4 GHz og 5 GHz) -nettverk.