Wi-Fi-moduser og sikkerhetsstandarder som støttes av Sonos-produkter

Produkter som kan koble til 2,4 GHz WiFi-nettverk

802.11b og 802.11g

Alle Sonos-høyttalere og komponenter kan koble til trådløse rutere eller tilgangspunkter som støtter 802.11b/g WiFi over 2,4 GHz. Dessuten kan alle Sonos-høyttalere og komponenter koble til WiFi-nettverk som bruker sikkerhetsstandardene WPA og WPA2 Personal, i tillegg til usikrede WiFi-nettverk.

Sonos-produkter som er konfigurert med Sonos S1 Controller-appen, er begrenset til 802.11b/g-tilkoblinger over 2,4 GHz med WPA eller WPA21-sikkerhet. Når du bruker den nyeste versjonen av Sonos-appen, støtter Sonos-produkter de tilleggs WiFi-modusene og sikkerhetsstandardene som er oppført nedenfor.

802.11n

• Amp
  • Arc
  • Arc SL
  • Beam (Gen 1)
  • Beam (Gen 2)
  • Ray

Produkter som kan koble til 5 GHz WiFi-nettverk

Alle oppførte produkter kan også koble til via 2,4 GHz for den oppførte modusen, hvis tilgjengelig. Disse WiFi-modusene er ikke tilgjengelige for Sonos-produkter som er konfigurert med Sonos S1 Controller-appen.

802.11ac (WiFi 5), 802.11ax (WiFi 6), 802.11n og 802.11a

• Era 100
  • Era 300
  • Move 2

802.11ac (WiFi 5), 802.11n og 802.11a

• Roam
  • Roam 2
  • Roam SL

802.11n og 802.11a

• Five
  • Move
  • One (Gen 2)
  • One SL
  • Port
  • Sub (Gen 3)
  • Sub Mini
  • SYMFONISK Bilderamme
  • SYMFONISK Bokhylle (Gen 2)
  • SYMFONISK Bordlampe (Gen 2).
  • SYMFONISK Gulvlampe

802.11a

• One (Gen 1)
  • Play:1
  • Play:3
  • Play:5 (Gen 2)
  • Sub (Gen 1)
  • Sub (Gen 2)
  • SYMFONISK Bokhylle (Gen 1)
  • SYMFONISK Bordlampe (Gen 1).

Produkter som støtter WPA3-sikkerhet

Følgende produkter kan koble seg til WiFi ved bruk av WPA3-sikkerhet i tillegg til WPA og WPA2. WPA3-sikkerhet er ikke tilgjengelig for Sonos-produkter som er satt opp med Sonos S1 Controller-appen.

• Amp
  • Arc
  • Arc SL
  • Beam (Gen 1)
  • Beam (Gen 2)
  • Era 100
  • Era 300
  • Five
  • Move
  • Move 2
  • One (Gen 2)
  • One SL
  • Port
  • Ray
  • Roam
  • Roam 2
  • Roam SL
  • Sub (Gen 3)
  • Sub Mini
  • SYMFONISK Bilderamme
  • SYMFONISK Bokhylle (Gen 2)
  • SYMFONISK Bordlampe (Gen 2).
  • SYMFONISK Gulvlampe

¹Når den brukes med S1 Controller App, kan Sonos Move også koble til 802.11a (5Ghz) og 802.11n (2.4Ghz og 5Ghz) nettverk.