Den nye Sonos-appen og fremtidige funksjonsoppdateringer

Vi satte oss et mål om å skape en mer persontilpasset og problemfri lytteopplevelse med den oppdaterte Sonos-appen. Den ble bygget på nytt fra grunnen av for å sikre at den kan støtte fremtidig innovasjon i årene som kommer. For den første utrullingen fokuserte vi på hvordan vi kunne svare på de vanligste forespørslene fra kundene våre, inkludert økt pålitelighet, ytelse og raskere tilgang til musikk.

Mange av dere har delt verdifulle tilbakemeldinger, både på forbedringene som har gjort opplevelsen bedre og på områder der vi kom til kort. Vi har lyttet til alle kommentarene og jobber med å svare på dem så fort som mulig. I løpet av de kommende ukene vil vi gjeninnføre funksjonene nedenfor, samtidig som vi retter feil og ytelsesproblemer. Tusen takk for at dere engasjerer dere, og vi ser fram til å bygge på dette første trinnet for å skape en lytteopplevelse som tilfredsstiller alles behov.

Tilgjengelig nå

For å få tilgang til disse endringene bør du se etter oppdateringer i iOS/Android App Store og laste ned den nyeste versjonen av Sonos-appen. Pass også på at Sonos-produktene er oppdaterte.

Sist oppdatert: 22. juli 2024. Se versjonsmerknader.

• Lagt til oppsett, konfigurasjon og søk for lokalt musikkbibliotek
  • Forbedrede kontoinnstillinger for Sonos Pro-abonnenter
  • Forbedrede innstillinger for automatisk avspilling og komprimering fra linjeinngang
  • Forbedret tilgjengelighet i Innstillinger
  • Forbedret varsling for oppdateringer av spillerens fastvare
  • Oppdatert volumikonet slik at det gjenspeiler volumnivået
  • Amp/Port kan konfigureres for stereo- eller monoutgang på Android
  • Forbedrede lydinnstillinger for Sub med Amp

Kommer snart

• Redigering av spillelister
  • Nedgradering fra S2 til S1
  • Bevaring av frakoblede enheter
  • Flere konfigurasjonsinnstillinger