Trueplay-kompatible enheter og Sonos-produkter

Denne artikkelen beskriver hvilke mobilenheter og Sonos-produkter som kan brukes med Trueplay.

Støttede mobilenheter

Trueplay er tilgjengelig på alle iOS- og iPadOS-enheter som støttes fullstendig, unntatt enhetene som er listet opp nedenfor under «Kommer snart.» Trueplay er ikke tilgjengelig på Android-enheter eller på betaversjoner av iOS eller iPadOS. Hvis du ikke har en støttet enhet, kan du låne en fra noen andre for å Trueplay-justere produktene dine. Så lenge Sonos-produktene står på samme sted, trenger du bare å Trueplay-justere produktet en gang per produkt.

Kommer snart

• iPad (10. generasjon)
  • iPhone 14
  • iPhone 14 Plus
  • iPhone 14 Pro
  • iPhone 14 Pro Max

Støttes ikke

• iPod touch (7. generasjon)
  • iPad Pro 11" (2. generasjon)
  • iPad Pro 11" (3. generasjon)
  • iPad Pro 11" (4. generasjon)
  • iPad Pro 12,9" (4. generasjon)
  • iPad Pro 12,9" (5. generasjon)
  • iPad Pro 12,9" (6. generasjon)

Sonos-produkter som støttes

Trueplay-justering støttes av alle Sonos-produkter unntatt Port, Connect og Roam SL. Trueplay støttes også når Sonos er konfigurert som et stereopar, hjemmekino med surroundlyd og når en Sub eller Sub Mini er lagt til.

Amp og Connect:Amp

Amp og Connect:Amp støtter Trueplay når de driver Sonos In-Wall eller In-Ceiling arkitektoniske høyttalere som et frittstående Sonos-rom. Amp og Connect:Amp støtter også Trueplay når de driver eventuelle tredjeparts surroundhøyttalere i et Sonos-hjemmekinoanlegg.

Move og Roam

Sonos Move og Sonos Roam justerer seg selv automatisk med automatisk Trueplay, avhengig av hva som spilles av og hvor de er plassert. Automatisk Trueplay er ikke tilgjengelig på Roam SL