Slik justerer du Era 100 eller Era 300 med Trueplay

Trueplay måler hvordan lyden reflekteres fra vegger, møbler og andre flater i et rom, og finjusterer så Sonos-produktet for å sikre at det høres fantastisk ut uansett hvor du har plassert det.

Justeringsalternativer

For justering av en Era 100 eller Era 300 har iOS-brukere to forskjellige Trueplay-alternativer å velge mellom: hurtigjustering eller avansert justering. Android-brukere kan bare bruke hurtigjustering-prosessen.

Hurtigjustering

Hurtigjustering bruker de innebygde mikrofonene på Era 100 eller Era 300 til å justere seg selv til den aktuelle plasseringen. Mikrofonbryteren må være på for at høyttaleren skal kunne bruke hurtigjustering.

​Merk at hurtigjustering ikke er tilgjengelig når en Era 100 eller Era 300 brukes i et stereopar eller som en surroundhøyttaler i et hjemmekinoanlegg.

Avansert justering

iOS-brukere kan velge å bruke prosessen avansert justering. Sonos-appen bruker mikrofonen på iOS-enheten din til å gjennomføre en mer presis justering av Era 100 eller Era 300. Prosessen avansert justering er den samme Trueplay-prosessen som er tilgjengelig for øyeblikket for de fleste Sonos-produktene.

Start justeringsprosessen

Når du bruker Sonos-appen for iOS eller Android:

1. Gå til fanen Innstillinger, trykk på System og velg så Era 100 eller Era 300.
  2. Trykk på Trueplay > Trueplay-justering.
  3. Android-brukere kommer automatisk til å bruke prosessen Hurtigjustering. Hvis du bruker iOS, velg enten Hurtigjustering eller Avansert justering for å fortsette.
  4. Følg instruksjonene i appen for å fullføre Trueplay-prosessen.

Når du er ferdig med å justere Era 100 eller Era 300, kan Trueplay-justeringen slås av og på fra den samme menyen.