Slik slår du av Sonos

Sonos-produkter er konstruert for å være slått på og bruke minimalt med strøm når de ikke spiller musikk. Følgende artikkel gir informasjon om Sonos’ strømforbruk: Sonos’ strømforbruk i hvilemodus.

Ikke bærbare Sonos-produkter

Sonos-produktene som ikke er bærbare, slås av ved at du trekker ut strømledningen.

Sonos Move og Move 2

Trykk og hold inne av/på-knappen på baksiden av Move eller Move 2 i minst 5 sekunder. Du vil høre en tone, og status-LED-lyset på toppen vil slås av.

Sonos Roam og Roam SL

Trykk og hold inne knappen på baksiden av Roam eller Roam SL i minst 5 sekunder. Du vil høre en tone, og status-LED-lyset på forsiden vil slås av.