Slik slår du av Sonos

Denne artikkelen gir instruksjoner om hvordan du slår av bærbare og ikke-bærbare Sonos-produkter.

Ikke-bærbare Sonos-produkter er designet for å være påslått og bruker minimalt med strøm når de ikke spiller musikk. For informasjon om Sonos' strømforbruk, vennligst se følgende artikkel: Sonos strømforbruk i hvilemodus.

Ikke bærbare Sonos-produkter

Sonos-produktene som ikke er bærbare, slås av ved at du trekker ut strømledningen.

Sonos Move og Move 2

Trykk og hold inne av/på-knappen på baksiden av Move eller Move 2 i minst 5 sekunder. Du vil høre en tone, og statuslyset på toppen vil slås av.

Sonos Roam, Roam SL og Roam 2

Trykk og hold inne av/på-knappen på baksiden av Roam-produktet ditt i minst 5 sekunder. Du vil høre en tone, og statuslyset på forsiden vil slås av.

Sonos Ace

På venstre øreklokke, trykk og hold inne Power/Bluetooth-knappen i omtrent 3 sekunder. Sonos Ace vil spille en avslåingstone, og statuslyset vil slås av.