TV-lyden er ikke synkronisert med bildet

Denne artikkelen har trinn du kan prøve hvis lyden som kommer fra Sonos-hjemmekinoproduktet ikke er synkronisert med bildet.

Lyden ligger bak bildet

Start TV-en og kildeenheten på nytt

Begynn med å starte på nytt TV-en og eventuelle eksterne kildeenheter du kanskje bruker, som en spillkonsoll, kabelboks eller DVD-/Blu-ray-spiller.

Deaktiver ekstra lydbehandling på TV-en og kildeenheten

En vanlig årsak til dette problemet er en lydinnstilling, enten på TV-en eller en ekstern kildeenhet, som behandler lyden før den kommer til Sonos, og som fører til at den forsinkes. Kontroller utgangsinnstillingene for lyd på TV-en eller eventuelle eksterne kildeenheter, eller kontakt produsenten for hjelp med å deaktivere disse funksjonene.

Slik justerer du lydformatet på TV-en og kildeenheten

Noen TV-er og eksterne kildeenheter bruker ekstra prosessering for å spille av surroundlyd, noe som kan forsinke lyden. Endre lydformatet på TV-en eller kildeenheten til Stereo (eller PCM) for å fjerne denne forsinkelsen. Merk at dette vil deaktivere surroundlyd.

Lyden ligger foran bildet

Bruk innstillingen Synkronisering av dialog på TV i Sonos-appen for å forsinke lyden:

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen  Innstillinger, og trykk på System.
  3. Trykk på hjemmekinoproduktet du vil justere.
  4. I kategorien Hjemmekino trykker du på Synkronisering av dialog på TV.
  5. Flytt glidebryteren til høyre for å forsinke lyden til den er synkronisert med bildet.