Kan ikke legge til en musikktjeneste i Sonos.

Følg trinnene i denne artikkelen for å løse vanlige problemer med å legge til musikktjenester i Sonos.

Kontroller at tjenesten er tilgjengelig på Sonos der du bor.

Se listen vår over tilgjengelige musikktjenester og velg tjenesten du vil legge til for å se om den er tilgjengelig.

Sjekk hva slags abonnementsnivå som kreves

En musikktjeneste krever kanskje en tilleggsbetaling eller et betalt abonnement for at du skal kunne legge den til i Sonos. Dessuten støtter noen tjenester kanskje ikke visse abonnementstyper som familieplaner. Hvis du får en feil, sjekk med tjenesten for å se hvilket abonnementsnivå som kreves for Sonos.

Kontroller at påloggingsinformasjonen er riktig

De fleste tjenestene krever at du logger på en konto for den tjenesten. Kontroller at brukernavnet eller e-posten og passordet er riktig. Hvis du opplever problemer med pålogging, prøv å tilbakestille passordet for den musikktjenesten og prøv å legg den til på nytt.

Generer en ny autorisasjonskode

Noen tjenester vil generere en autorisasjonskode i Sonos-appen som du vil måtte bruke når du logger på tjenesten din. Kontroller at koden du legger inn er riktig. Hvis koden ikke fungerer, prøv å legge til tjenesten en gang til for å generere en ny kode.

Bruk en annen enhet

Prøv å bruke Sonos-appen på en annet enhet for å legge til musikktjenesten. Noen tjenester, slik som Apple Music, kan ikke legges til ved å bruke Sonos-appen for macOS eller Windows og kan kreve en iOS- eller Android-enhet. Etter at tjenesten er lagt til, vil du kunne spille den av fra alle enheter som er koblet til anlegget.