Oppdatere fra S1 til S2

Denne artikkelen viser oppdatering av et Sonos S1-system til Sonos S2. Følg stegene under for å sjekke kompatibilitet og starte oppdateringsprosessen.

Før du begynner

• Artikkelen vår om Sonos S2-kompatibilitet har en liste over produkter som er kompatible med S2. Noen Sonos-produkter krever at du bruker Sonos S2-appen. Appen vil kontrollere at alle produktene dine er kompatible før oppdateringen startes.
  • Hvis du har produkter som ikke er kompatible med S2, og gjerne vil beholde systemet som S1, så kan du det. Du kan fortsette å bruke Sonos S1 Controller-appen, og den vil fortsette å fungere med de eksisterende produktene, musikktjenestene og stemmetjenestene du har i dag.

Oppdater til S2

1. Åpne Sonos S1 Controller-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen Innstillinger, og trykk på System > Systemverktøy > Kontroll av systemkompatibilitet.
  3. Følg trinnene i appen for å kontrollere om Sonos-produktene er kompatible med S2 og starte oppdateringsprosessen.

Hvis du lastet ned S2-appen før du kjørte Kontroll av systemkompatibilitet, kan du oppleve at S2-kompatible produkter vises som «Ikke kompatible.» Du kan rette dette i S2-appen ved å gå til Innstillinger > System > Systemoppdateringer > Se etter oppdateringer. Dette vil oppdatere dem til S2-fastvare.