Oppdater til den nyeste Sonos-appen med S1 Controller

Sonos-produkter som har blitt satt opp med Sonos S1 Controller-appen, kjører den eldre S1-versjonen av Sonos OS. Hvis produktene dine er kompatible med den nyeste versjonen av Sonos OS, kan du oppdatere dem for å bruke den nyeste versjonen av Sonos-appen. Følg trinnene nedenfor for å sjekke kompatibilitet og starte oppdateringsprosessen.

Før du begynner

• Artikkelen vår om Sonos-appkompatibilitet viser en liste over alle Sonos-produktene som er kompatible med den nyeste Sonos-appen. Appen din kontroller at alle produktene dine er kompatible før oppdateringen startes.
  • Hvis du har produkter som bare er kompatible med Sonos S1 Controller-appen og vil beholde anlegget ditt som det er, så kan du det. Du kan fortsette å bruke Sonos S1 Controller-appen og den vil fortsatt fungere med de eksisterende produktene, musikktjenestene og stemmetjenestene du har.

Oppdater anlegget ditt med kompatibilitetsjekk

1. Åpne Sonos S1 Controller-appen for iOS eller Android.
  2. Fra Innstillinger-fanen velger du System > Systemverktøy > Kontroll av systemkompatibilitet.
  3. Følg trinnene i appen for å kontrollere om Sonos-produktene er kompatible med den nyeste Sonos-appen og begynne oppdateringsprosessen.

Hvis du lastet ned den nyeste Sonos-appen før du kjørte Kontroll av systemkompatibilitet, kan det hende kompatible produkter vises som «Ikke kompatible.» Du kan løse dette i Sonos-appen ved å gå til Innstillinger > Administrer > Systemoppdateringer > Sjekk etter oppdateringer. Dette oppdaterer dem til den nyeste fastvaren.