Hvordan bruke en tredjeparts subwoofer med Amp eller Connect:Amp

Sonos Amp og Connect:Amp har hver en RCA-type subwoofer-utgang for å koble til en tredjeparts subwoofer. Amps subwoofer-utgang har et justerbart krysningsområde på 50–110 Hz. Connect:Amps subwoofer-utgang har en krysning ved 80 Hz som ikke kan justeres.

Koble til subwooferen din

Koble subwooferen til den aktuelle utgangen på Sonos-produktet med en RCA-kabel. Utgangen er merket SUB på en Amp og subwoofer out på en Connect:Amp.

Amp eller Connect:Amp vil automatisk oppdage at en subwoofer er koblet til når RCA-kabelen plugges inn.

Slik justerer du innstillingene på Amps subwoofer-utgang

Du kan justere innstillingene for subwoofer-utgangen med Sonos-appen. Denne funksjonen er bare tilgjengelig på Sonos Amp. Følg trinnene nedenfor for å få tilgang til innstillinger slik som subwoofer-utgangen og krysningsfrekvensen.

1. Åpne Sonos-appen for iOS eller Android.
  2. Gå til fanen  Innstillinger, og trykk på System.
  3. Under Produkter velger du Amp-en med den tilkoblede subwooferen.
  4. Under Lyd trykker du på Sub-lyd.