Bruk flere kontoer for samme innholdstjeneste

Du kan legge til og veksle mellom flere kontoer for samme innholdstjeneste ved å følge trinnene nedenfor. Å legge til flere kontoer krever at du gir et navn til hver konto. Sørg for at hver konto har et unikt navn for å gjøre dem lett å identifisere.

Legg til flere kontoer

Å legge til en annen konto for innholdstjeneste følger samme prosess som beskrevet i vår Legg til en innholdstjeneste i Sonos-artikkel.

Hvis en eller flere kontoer allerede er lagt til for en innholdstjeneste, vil du se hvert kontonavn vist under prosessen med å legge til innholdstjenester.

Bytt mellom kontoer

Sonos-appen

iOS-, Android- eller Web-app

1. Fra hjemme-skjermen, finn seksjonen for Tjenestene dine og velg en innholdstjeneste med flere kontoer.
  2. Under tjenestens navn, velg rullegardinmenyen for konto for å vise en liste over lagt til kontoer.
  3. Velg kontoen du ønsker å bruke.

Sonos S1 Controller-app

iOS eller Android

1. Gå til Bla gjennom-fanen og velg musikktjenesten med flere kontoer.
  2. Velg kontonavnet øverst for å vise en liste over lagt til kontoer.
  3. Velg kontoen du ønsker å bruke.

macOS eller Windows:

1. Fra Velg en musikkilde-panelet, klikk på trekanten til høyre for tjenestenavnet for å vise en liste over lagt til kontoer.
  2. Klikk på kontoen du ønsker å bruke.