Legg til en innholdstjeneste i Sonos

Denne artikkelen vil vise deg hvordan du kan bla gjennom tilgjengelig musikk og innholdstjenester og legge dem til i Sonos.

Du kan legge til flere kontoer for samme tjeneste ved å følge trinnene nedenfor for hver konto. Se vår artikkel om bruk av flere kontoer for å lære hvordan du bytter mellom dem.

Hvis du ikke finner eller kan legge til en musikktjeneste, se vår artikkel om problemer med å legge til musikktjenester for hjelp.

Sonos-appen for iOS eller Android

1. Gå til Konto-menyen.
  2. Velg Innholdstjenester.
  3. Under tilkoblede tjenester, velg Legg til innholdstjeneste.
  4. Velg tjenesten du ønsker å legge til og velg Legg til i Sonos.
  5. Følg instruksjonene på skjermen for å legge til tjenesten i Sonos-anlegget ditt.

Sonos S1 Controller-appen for iOS eller Android

1. Gå til fanen Innstillinger, og velg Tjenester & Stemme.
  2. Under Musikk & Innhold, velg Legg til en tjeneste.
  3. Velg tjenesten du ønsker å legge til.
  4. Velg Legg til i Sonos.
  5. Følg instruksjonene på skjermen for å legge til musikktjenestekontoen.

Hvis du ikke finner tjenesten du leter etter, se vår artikkel om manglende musikktjenester.