Bruk Siri for å styre Sonos-høyttalere

Denne artikkelen tar for seg hvordan du legger til AirPlay-kompatible Sonos-produkter i Apple Hjem-appen, slik at du kan bruke Siri på iOS-enheten din til å spille av og styre Apple Music på Sonos. Merk at dette ikke vil legge Siri til et stemmeaktivert Sonos-produkt eller la deg styre dem direkte i Apple Hjem-appen.

Hvordan legge til Sonos i Apple Hjem-appen

1. Åpne Apple Hjem-appen på iOS-enheten din.
  2. Trykk på + i øvre høyre hjørne.
  3. Trykk på Legg til tilbehør.
  4. Trykk på Jeg har ikke en kode eller kan ikke skanne.
  5. Trykk på produktet du vil legge til.
  6. Bruk det samme romnavnet som er brukt i Sonos-appen.

Eksempler på kommandoer

Hei Siri, spill litt hip-hop på kjøkkenet.
Hei Siri, skru opp volumet i stuen.
Hei Siri, spill Apple Music 1-radio på soverommet.
Hei Siri, spill litt jazz i stua og på kjøkkenet.

Viktig merknad om romnavn

Hvis du har endret navnet på Sonos-høyttaleren i Sonos-appen, må du også gjøre den samme endringen i Apple Hjem-appen. Se artikkelen våre Sonos høyttalernavn endres av seg selv for mer informasjon.